Home
Wij over onszelf
therapieën
NVKH en registraties
vergoedingen
consultprijzen
cursussen
Contact
Zo vindt u ons
links
Algemene voorwaarden

 

Lezing Iriscopie.

Op maandagavond 1 oktober geeft Dick een lezing met lichtbeelden over iriscopie (oogdiagnostiek). Van deze bijzondere vorm van diagnose stellen wordt op deze avond een tipje van de sluier opgelicht. Er wordt uitgelegd hoe opvallende kenmerken in kleur en structuur van de iris (het gekleurde rondje van het oog) informatie verschaffen over de gezondheidstoestand.

 

De lezing wordt gegeven in de gruttozaal van MFA het Hunzehuys aan de Molenstraat in Borger, waar ook de bibliotheek gehuisvest is. De aanvang is 20.00 uur, het duurt tot ca. 22.00 uur. Entree is €5,00, koffie en thee is aanwezig, dat kost €1,50 per kopje. Opgave vooraf is gewenst, dat kan via 0599-236088 of per e-mail: info@violet-homeopathie.nl. 

 

Beginnerscursus Homeopathie.

In november van dit jaar start de nieuwe beginnerscursus homeopathie. Op deze cursus leer je om jezelf, je kinderen en je huisdieren te behandelen voor alledaagse aandoeningen zoals griepjes en verkoudheden. Maar ook de behandeling van tal van ongevallen (kneuzingen, wondjes, etc.) komt aan bod bij de EHBO-homeopathie. Bij deze cursus is nog maar beperkt plaats. Het wordt gegeven op de dinsdagavonden 6, 13, 20 en 27 november vanaf 20.00 tot 21.30 uur in de onze praktijk. De kosten zijn €58,00 inclusief koffie, thee en koekjes. Opgave kan telefonisch of per e-mail.

 

Kruidenwandeling

 

 

De kruidenwandeling van 2017 was weer een geweldig succes (foto's). Ook in 2018 kunt u weer meedoen, dit jaar is het op 9 juli. Het startpunt van de wandeling is weer in onze praktijk, we beginnen om 13.15 uur en het duurt tot ongeveer 15.00 uur. Deelname kost €10,00, dit is inclusief koffie/thee en een stencil met een overzicht van de werking van veel kruiden die we gaan vinden. Opgave vooraf is gewenst (telefoon of e-mail). Graag tot dan!

 

 

 

 

 

Diverse tekencursussen.

Voor meer informatie over deze cursussen kijk op de website van Grietje: www.eaglecolour.nl

Exloërweg 5, Ees (Drenthe).  | T: 0599-236088; E: info@violet-homeopathie.nl